Werkwijze

Ik ben erg praktisch en “to the point”. Tijdens de eerste afspraak kijk ik eerst samen met je naar welke klachten of hulpvragen er op dit moment bij je spelen. We gaan deze zo concreet mogelijk maken en bespreken we ook wat voor jou het meest belangrijk is.

Voorafgaand kan er al een ander traject gelopen hebben (medisch, psychisch of bijv een loopbaanvraagstuk) waarbij het lijkt of het vastloopt, je klachten zijn niet weg of gedeeltelijk weg. NEI kan je dan aanvullend verder helpen.
Maar ook, als je nog geen traject hebt doorlopen, kan een NEI sessie je inzicht en verlichting geven in je klachten of een patroon doorbreken waar je zelf niet uit komt.

Hoe werkt het?

Een sessie bestaat uit testen van het onbewuste, je communiceert eigenlijk met je onderbewustzijn. Het gaat dus niet om behandelen van symptomen, maar hetgeen waar die symptomen vandaan komen. Je kunt dit vergelijken met een leugendetector-test. Als je iets zegt dat voor jou (onbewust) niet waar is, zal er een een kort moment van stress ontstaan in je lichaam dat meetbaar is.

Hiervoor gebruik ik de O-ring (spier) test. Dit gaat via je hand, je houdt je duim en middelvinger op elkaar gedrukt  (een O- vorm). De O-ring spiertest komt uit de toegepaste kinesiologie

Door middel van vragen stellen aan dit onderbewuste geheugen wordt duidelijk wat er is gebeurd in het verleden, waardoor je nu in het heden ergens last van hebt. NEI helpt je deze emotionele blokkades op te ruimen. Mensen zijn na een sessie vaak erg opgelucht, het levert nieuwe inzichten en ruimte voor de toekomst op.

Door deze zachte manier van werken is NEI ook heel geschikt voor kinderen.

Praktische informatie

De eerste afspraak duurt ongeveer 90 – 120 minuten.
Deze bestaat uit een intake/kennismaking en hieraan gekoppeld een NEI sessie.

Intake (ca. 20 minuten) is gratis (kan ook vooraf telefonisch)
Het tarief voor een NEI-sessie bedraagt  € 75,-

Logo VVVNT