Over mij

Ik ben Eric Gijsberts. Ik ben getrouwd en samen hebben we 2 zoons. We wonen  in ons geheel zelf gebouwd en verbouwde woning in Hummelo. De praktijkruimte is  gebouwd van stro, dit resulteert in een zeer prettige atmosfeer en akoestiek, deze ruimte straalt echt rust uit.

Ik ben zelf in contact gekomen met NEIcoaching door enkele ervaringen in mijn leven die bepalend waren voor mijn zijn. Na verschillende therapieën en/of coachingsessies zoals osteopathie, chiropractie, fysiotherapie, emdr en cesartherapie en diverse gesprekken te hebben gevoerd kwam ik in aanraking met NEIcoaching. Na 2 sessies was mijn leven totaal zonnig en licht en wist ook snel, dit is wat voor mij. Ik ben me er meer in gaan verdiepen en heb vervolgens de opleiding tot NEIcoach gevolgd.

Na deze met goed gevolg te hebben afgerond en vervolgens vele mensen een coaching hebben kunnen geven heb ik besloten hier mee verder te gaan en er mijn werk van te maken. Het geeft ontzettend veel voldoening en energie om mensen met NEIcoaching te helpen.

Logo VVVNT