Ervaringen

Na een warme, hartelijke ontvangst door Eric begon de sessie. Ik ben bekend met diverse trajecten, neicoaching was echter nieuw voor mij en ik ben er open ingestapt. Van tevoren had ik een paar onderwerpen op papier gezet; patronen die ik in mijn dagelijks leven steeds weer tegenkwam. De sessie was een bijzondere ervaring….tijdens de neicoaching kwamen er een paar jaartallen boven, waar in mijn leven iets ingrijpends was gebeurd waardoor ik nog steeds last had van bepaalde emoties. Na afloop was ik erg moe. Echter een paar dagen na deze coaching voelde ik mij meer opgeruimd, blijer. Ik had 1 specifieke angst en die heb ik na deze coaching met Eric niet meer gevoeld.

M.O.

Ik ben bij Eric geweest, omdat ik liesklachten had en dat had ik al een hele lange tijd. Ik kende Eric al best wel lang en hij bood aan om mij een behandeling te geven om van mijn liesklachten af te komen. Eric is 2 keer langs geweest en hij heeft het probleem verholpen. De pijn is niet meer teruggekomen, ik was er blij mee. Hoe ik het ervaren heb: aan het begin hadden we een gesprekje gehouden over mijn liesklachten, toen heeft Eric uitgelegd wat de bedoeling was, ik vond het aan het begin een beetje gek omdat je van je wijsvinger en duim een rondje moest maken. Hij ging een beetje in zichzelf praten en toen stelden hij mij vragen en het antwoord kwam uit de reactie van mijn vingers. Ik vond het fijn dat Eric mij kon helpen met de klachten.

N.N.

Ik was vrij sceptisch over NEI-coaching, maar wilde het toch proberen en maakte een afspraak. Allereerst sprak ik met Eric over mijn klachten. Het gaat daarbij hoofdzakelijk om fysieke klachten. Vooral mijn knie geeft problemen, en ik dacht aanvankelijk: eenmaal versleten blijft versleten. Tijdens de sessie nam Eric mij terug in de tijd waar ik echt delen van was vergeten. Echt indrukwekkend om te zien hoe je gevormd bent door allerlei gebeurtenissen. Ik kwam tot kernen waarvan ik eigenlijk niet meer wist dat ze in het verleden hebben plaatsgevonden. Ik ging richting huis met een superopgelucht gevoel en maak zeker nog een vervolgafspraak om te zien welke pijn wel en niet te behandelen is en de relatie met mijn verleden hierbij te betrekken.

G.J.S.

Na jaren lichamelijke klachten te hebben gehad en al heel wat specialisten te hebben gezien kwam ik via een collega bij Eric Gijsberts terecht. Na een intakegesprek kwam Eric er al gauw achter dat NEI-coaching iets voor mij zou zijn, waarbij hij mij van veel klachten af zou kunnen helpen. Vervolgens zijn er 3 behandelingen geweest en zijn er heel veel klachten weggenomen. Het mooie van NEI-coaching is, dat je er niet in hoeft te geloven, maar het vooral moet meemaken. Ik vind dat iedereen zichzelf deze ervaring moet gunnen, want lichaam en geest zijn één en als daar op natuurlijke manier balans in komt, is het een prachtige ervaring. Het is zo mooi om te merken dat je onderbewustzijn zoveel voor je kan betekenen. Eric hartelijk bedankt!

B.G.

Mijn zoon van 11 beet vrijwel zijn hele leven nagels. Erg vervelend en pijnlijk. Zelf wilde hij er heel graag mee stoppen, maar het lukte hem niet, hij baalde ervan en werd er wat onzeker over. We hadden al van alles geprobeerd, van bite ex, belonen, gesprekken. Niks hielp. We hebben binnen ons gezin ook wel een aantal heftige dingen meegemaakt wat het nagelbijten wel kan verklaren, maar inmiddels was het een vervelende gewoonte geworden waar hij niet meer af kon komen.   Een poosje geleden hoorde ik over deze Nei coaching en na weer een flink bijttrauma aan de nagel van mijn zoon besloot ik een afspraak te maken.    Mijn zoon zag er niet tegenop, maar was juist heel benieuwd. We werden heel prettig ontvangen door Eric en nadat hij zich had voorgesteld legde hij uit hoe de Neicoaching werkte. Het is een bijzonder mooie manier om gebeurtenissen uit je verleden op een onbewuste manier te ordenen en zo een kans geven om te verwerken en een plekje te geven. Ik zat erbij en zag hoe mijn zoon zich al snel ontspande. Eric deed het ook heel leuk, liet mijn zoon volledig in zijn waarde want je kunt tenslotte ook niks fout doen! Ook met zo nu en dan een grapje ertussen door, maakte het ook leuk. Soms kon ik als moeder dingen toelichten, dingen zie mijn zoon niet eens kon weten. Dit heeft ook echt mijn ogen geopend , sommige dingen die ik zelf al vergeten was of waarvan ik nooit had gedacht dat sommige gebeurtenissen zoveel (onbewuste?) invloed hebben gehad. Het ontroerde me zelfs.   Aan het eind van de sessie was mijn zoon best moe, maar voelde zich heel rustig en opgelucht. Ook toen we terug gingen naar huis zei hij dat het voelde alsof hij lichter was. De dagen daarna bleef hij heel rustig, ontspannen en relaxed en hij gaf aan zich heel prettig te voelen, Ook beet hij geen nagels meer! Het hoeft niet meer mama! Zei hij.    Na een week ging het toch mis, op school heeft hij zo erg nagel gebeten dat hij veel pijn had. Hij baalt, ik baal. We waren samen verdrietig en boos. Hoe kan dit nou? Ik besluit en bericht te sturen aan Eric en leg het hem uit. Hij legde uit dat het even tijd nodig heeft, kijk het even aan. Soms wel 4-6 weken, het was ook een hardnekkige gewoonte. De kalmte en rust voel ik haast vanaf zijn bericht. Dit doet mij en mijn zoon goed. Dit is nu 2 weken geleden en hij voelt zich rustig, relaxed en tevreden. En hij bijt geen nagels meer.    S.K.

NEI coaching, moet je ook eens doen werd er tegen me gezegd. Hoezo dan? Ik mankeer toch niets was mijn antwoord.

Dat antwoord zullen veel mensen geven die er enigszins argwanend tegenover staan, om welke reden dan ook. Zo speelde argwaan zeker een rol bij mijn antwoord en het feit dat ik vond dat een dergelijke coaching ook helemaal niet nodig was.

Toch een afspraak gemaakt en ik zal uitleggen waarom. Iedereen heeft in zijn onderbewustzijn “dingen aanwezig” die bepalend zijn voor hoe hij of zij nu handelt. Hoe iemand vandaag de dag is en handelt, is mede ingegeven door alles wat zich in de voorgaande jaren, je jeugd, opvoeding etc. heeft voorgedaan. Iedereen heeft wel bepaalde gewoontes of denkwijzen die ingegeven zijn door datgene wat in het verleden heeft plaatsgevonden. Ik dus ook. En soms zou je dingen weleens anders willen zonder te weten waarom je ze eigenlijk doet zoals ze je nu doet. En dat lukt niet zomaar en dus gaat het leven verder zoals het gaat.

Met een open blik de NEI coaching ondergaan, zonder argwaan mezelf er volledig aan overgegeven. Tijdens de coaching kwamen er een aantal zaken naar voren die me onbewust meer bezig hielden dan ik besefte. Deze “pijnpunten” kwamen duidelijk naar voren tijdens de coaching en hebben invloed op beslissingen, handelingen in het heden, zonder dat je je daar van bewust bent.

Samengevat: het onderbewuste heeft invloed op het heden zonder dat je je daar (altijd) van bewust bent. NEI coaching kan hierbij verhelderend  werken, andere inzichten brengen, bij jezelf en of bij je omgeving. Dus ik zeg: doen”ook al mankeer je niets”

Logo VVVNT